رستوران یک مکان عمومی است و بسیاری از افراد بیشتر از آنکه برای صرف غذا مراجعه کنند، برای تفریح و به قول ما ایرانی ها، برای حال و هوا عوض کردن به این مکان مراجعه می کنند.
پس نتیجه می گیریم که علاوه برکیفیت غذا، زیبایی طراحی داخلی و متمایز بودن نیز به افزایش مشتری کمک شایانی می کند.
یکی از رستوران هایی که این نکته در آن به خوبی اجرا شده است، رستوران غار است. این رستوران توسط"کویچی تاکارا" در سیدنی طراحی شده است. عنصر اصلی استفاده شده در این مکان چوب است که به صورت منحنی های اکوستیکی طراحی شده است. این منحنی های چوبی، علاوه بر داشتن زیبایی بصری، انعکاس زیبایی از صوت را در محیط منتشر می کند.
پس نتیجه می گیریم که علاوه برکیفیت غذا، زیبایی طراحی داخلی و متمایز بودن نیز به افزایش مشتری کمک شایانی می کند.
یکی از رستوران هایی که این نکته در آن به خوبی اجرا شده است، رستوران غار است. این رستوران توسط"کویچی تاکارا" در سیدنی طراحی شده است. عنصر اصلی استفاده شده در این مکان چوب است که به صورت منحنی های اکوستیکی طراحی شده است. این منحنی های چوبی، علاوه بر داشتن زیبایی بصری، انعکاس زیبایی از صوت را در محیط منتشر می کند.